miss783

Alltirama på nätet!

Idag fick ramverkstaden och galleriet Alltirama sin splitter nya hemsida. Ett riktigt kul hemsideprojekt med tanke på att jag älskar konst...
 
Har för övrigt varit på Alltirama väldigt många gånger för att rama in tavlor och jag kan säga att de är väldigt duktiga på det dem gör. Marielouise som driver stället ser direkt vilken ram som passar till vad och bara i lägenheten har jag sex olika konstverk som har ramats in där.
 
Nu ska jag sätta mig och måla vidare på min gigantiska akvarell/gouache-bild för att kunna åka till Alltirama snart igen. Ska bli deras första kund direkt efter semesterstängningen nu i juli...
 
Kolla in: www.alltirama.se
 
 

Dr Lakra och den fantastiska tatueringskonsten

Dr Lakra är en av mina största konstnärliga förebilder. Han började sin karriär som tatuerare och har nu övergått till att måla tatueringar på tavlor och väggar. Efter att ha sett delar av hans verk i Skärhamn förra hösten öppnade jag återigen mina ögon för tatuerarkonsten. Nu har jag själv suttit och skissat lite på tatueringar och inser hur otroligt komplexa de flesta är. Det tar flera timmar att bara skissa en enkel ros! Det slår mig att ju enklare former, desto längre tid att få det bra. Jag kan inte förstå hur tatuerare bär sig åt för att både skissa och sedan permanent nåla in en bild i huden på någon. Det är en beundrandsvärd talang. Jag har verkligen underskattat tatuerare och tatueringskonst.
 
Den vackra kvinnan på bilden är en litografi av dr Lakra.
 
 
 
 
 
 
 

När media säger något orkar folk inte tänka

OH MY GOD! VACCINERA ER MOT SVININFLUENSAN NU! REGERINGEN KÖPER IN DOSER TILL ALLA I HELA LANDET! Och lite till. No matter the costs!

Ärligt talat.

Jag har blivit så extremt kritisk till det mesta, så tack och lov slapp jag undan det mystiska N1H1-vaccinet som tydligen orsakat skumma narkolepsianfall hos dem som föll för trycket att spruta in det. De som författar löpsedlar eller skriver oroväckande artiklar i tidningarna är verkligen inga djupa tänkare. Så börja ta reda på saker! Läs mer! Läs olika källor! Och sist men inte minst: tänk själv, om ens bara lite.