miss783

Alla prinsessor... Vad hände med dem?När alla verkar försvinna

Det är ju alltid så att folk förändras. Man själv förändras. Ens kompisar hittar nya pojk- och flickvänner och flyttar till andra städer. En del får för sig att flytta utomlands i ett år. Andra bildar familj. Trots att man alltid behåller alla dessa personer som vänner blir det ju aldrig riktigt samma sak.

Inte kan man gå nattliga promenader med någon som bor en timmes bilväg från där man bor? Eller spontant kontakta sin barndomskompis som nu håller till i Sydney? Ta en fika med sin inspirerande konstnärskompis som flyttat till Kalix?

Men även de som faktiskt bor kvar kan ibland vara svåra att få tag i. Alla har så fullt upp hela tiden. Det är skola och jobb och allt annat som tar tid. Tiden gör ju till slut att man glömmer bort dem. Inte först när man tittar igenom kontakterna i sin mobil upptäcker man hur många människor man känner. Fast helt ärligt... ringer man dem?

När alla verkar försvinna ska man verkligen ta och höra av sig. Helt plötsligt kanske man återetablerar kontakten? Livet är alldeles för kort och för värdefullt för att glömma av sina kompisar. Det är ju de som gör livet roligt att leva.

The sexy side of Romania... *say cheese!*

Pitzipoancă är en blogg som driver hejvilt med kvinnor som tagit sexiga foton på sig själva. Fast som ni säkert redan gissat är dessa foton allt annat ÄN sexiga. DE ÄR HORRIBLA. Pure shock value helt enkelt. Fast om det inte hade varit komiskt också hade jag aldrig tipsat ;)

VARNING!
  • Är du väldigt känslig för mycket hud?
  • Tacky brudar?
  • Komitragik?

Klicka då INTE på den rosa loggan.

Annars kan du spendera helgen med att skratta åt alla dessa hemska foton... :D