miss783

Casual Tuesday Afternoon

Dagens outfit. Fräscht. Det steker.

Har chillat hela eftermiddagen för idag var sista skoldagen det här läsåret. Dryga sexton presentationer av samma informationssystem. Bike IT för Renrakade Ben. Ja, vi var tvugna att lyssna på allihop. Närvarolista både före och efter lunch. Personnummer och initialer. Fan ta den som skolkar!

Som en klasskompis uttryckte sig: Det känns ju som en enda lång kvarsittning!

Plågades genom halva klassens presentationer utan att ha ätit frukost, då jag försovit mig och för hundraelfte gången sprungit till bussen utan att ha knutit skorna. Mitt första mål mat (efter att lärarna spontant ställde in lunchrasten) var runt klockan två. Rökt makrill med potatis. Uäh.

Ska sova ut för första gången på flera veckor och inte gå upp förrän jag har lust med det. Ska ligga i min säng och sniffa på en liten flaska olja jag fick av min kompis. Det doftar hallon överallt. Och lite granatäpple.

DET ÄR SOMMARLOV NU. YESSSS. Wicked.
Dj:ing på elitnivå! En sån sjukt snygg bootleg...


Powerpuff FTW! -Slutpresentationen redovisad och klar

A powerpoint presentation containing lots of flashy animations, cool pictures, and all sorts of other snazzy gimmics, but almost entirely lacking in any real substance. -Urban Dictionary

Vi var bäst.

Fragbite-ankan på sturekatten

Yes. Ännu en produktiv dag på skolan! Tog faktiskt med mig ritplattan för att kunna jobba mer effektivt än vad jag brukar. Att måla i 8-bitar är sannerligen en konst. Senaste tillskottet på sturekatten.tk är den beryktade Fragbite-ankan. -En anka någon random dude målade på väggen... den representerar uppenbarligen sidan Fragbite, som är ett hak för de som älskar counter strike och mer därtill. Så idag har jag ritat över ett foto på fb-ankan och animerat den. Har även pixlat till Kalles kaviar.

Som ni märker är sturekatten ett växande projekt där vi tar alla kreativa idéer i åtanke! Har du något förslag? Next up (än så länge) är EPIC SAX CAT. Mer om detta när det är realiserat.


What's poppin at my place

Hey guys and gals! Nu ska jag avslöja vad som händer hos mig. Ja, vad händer nu då? Förutom att plugga (vilket jag egentligen borde göra) sitter jag och leker med sturekatten.tk, äter honung med sked, dricker te, lyssnar på techno, målar tavlor på golvet och tänker. Min stora fundering för stunden är vad nästa färgade fält på min tavla ska bli. Jigga Jigga! Deadline torsdag. Nu jävlar TEAM AVANTI! Let's get going ^-^ Domänmodell nästa!Atmosfärisk och blodig remix av Dexter


-Har du tuggummi?


What's blowin my motherfuckin mind?

Åh, det smakar salt och krispig sallad. Han där borta är bög. Står där och tuggar seg choklad och har papayadoftande raklödder. Svart gegga i ansiktet. Asså, vi har inte tid. Flytta på dig jävla tjockis. Vilken skönt handtag! Så skönt att ta på. Han är en tunn, blå katt som plumsar i mjölk. Raka dina ben, annars får du inte vara med i vår klubb. Du får inte begär till din kompis cykel för den delen heller. Men sluta steka bacon! Det luktar i hela huset. I hallen ligger en longboard. Räck upp händerna när jag ropar era namn. -Beatrice Fitta. En quesadilla tack. Vänligen qesadilla. Ein zwei polizei. Pow.

Vad jättemysig solen är. Du är Gandalf? Eller hur? Jag har redan vant mig. En hora i en tidning får bättre betalt än en som står på gatan. Fast det tror jag inte på.

Det är kolet i kroppen som gör dig organisk och vi faller inte alls sönder när vi blir äldre. För din skull går jag hela vägen.

Känslor är faktum. Höger eller vänster, höger eller vänster, höger eller vänster? Alla bilar väck! Försök att inte bränna bort gummit på däcken när du kör och drick inte i bilen.

Åtta vita ödlor drar din rosenbeprydda vagn. Vill du gifta dig med mig? Jag heter Shark. I will fuck you. Kyss kameralinsen. Dags att sova. Hon kommer att hata hans själ för evigt. Men framförallt hans Calvin Klein-kalsonger.

Sturekatten har en egen hemsida!

STUREKATTEN.TK is the place to be.

Ett fantastiskt samarbete av Team Avanti. (Om vi bara kunde lägga ner lika mycket själ och hjärta på allt annat arbete... då hade vi ägt hela klassen)

Skjorta, kavaj och röda byxor!

Sture-p, sture-p, sture-p, sture-p...

Jag vet, jag vet. Borde koncentrera mig på annat, MEN, jag kunde verkligen inte låta bli att göra en remix av Nyan Cat. Vem vet? Är detta nästa meme?

Nu fattas bara hemsidan med $ture-P som ska loopa i evighet. Hahahahahahahahahaha. Jag är ju bäst.

 

Killar, såhär ska ni se ut:

 

 


Vad vi egentligen diskuterar i skolan

 • Ken Lee
 • Stockholmsnatt
 • La Passion
 • The Sims, the movie
 • Portal Gun
 • Pokémon
 • Cykloteket
 • Accept Jesus, forever forgiven
 • Remi Gaillard
 • Speed-typing
 • Sailor Moon
 • Digimon
 • AK-47 Automatic Water Gun
 • Annoying Orange
 • Dj Graesklippare
 • Mac 10
 • Sture-P
 • Myror
 • Battle Sharks
 • Sub Jumpa
 • Nyan Cat
 • Kissie
 • Skjorta, kavaj och röda byxor

Nyan nyan nyan

Nyan nyan nyan nyan nyan nyan nyan...
I en oändlig slinga. Den glada katten i en cherry pop tart flyger genom rymden... För evigt. Och den är så glad. Nyan nyan nyan!


MEN DETTA ÄR BARA BÖRJAN.
Say no more. Håll utkik...Rysningar by Proxy

Liksom det kändes när vattnet kom upp till midjan under årets första dopp (idag för övrigt), känns den här låten in i märgen och ger en behaglig gåshud över hela armarna. Kanske inte det somrigaste man kan lyssna på, men ack så vackert. Passar när solen gått ner och myggen blivit för många för att det ska vara skönt att sitta ute.


Daniel Bedingfield - If You're Not The One (Metro Mix)
Tror det var år 2004 som jag fick denna catchy/smöriga låt av en dansk kille jag hittade på msn. Ja, jag hittade honom bokstavligen på msn för jag var nyfiken på om det fanns någon som hette Simon Friis, liksom den snygga seriemördaren i Mordkomissionen. Och yes, han existerade och skickade If you're not the one (metro mix) till mig.


Jag må vara insane in the brain för jag har haft den på repeat hela dagen. Varvat med La Passion. Tog mig en halv evighet att fixa låten... var tvungen att hacka någon sida och konvertera en flv-fil jag hittade i källkoden till mp3.... Och så bra är den inte. Men ändå. Det är prestige.

LA PASSION

Ooojdå. Saker och ting går åt hel"¤$£.vete@$! Likväl har jag ett gulligt soundtrack till alla missöden. Gigi d'Agostinos La Passion går på repeat i låg kvalité via någon sunkig sajt med en server i ett U-land, och jag känner mig, trots alla odds, ganska lycklig. Eller vad vet jag. Jag tycker videon är rolig. Hittade ingen med bra kvalité, men den här lyckas uppnå kraven för att hamna på frökens blogg. Den perfekta låten en dag som denna. Till ett skrivbord dekorerat med Vicks Blue Double Action, en halv fungerande laptop, hörlurar, solglasögon, läppstift, laddare, papper, böcker och en urdrucken kopp espresso.

UÄHGÄDHGÄDHGLKHGLAÄKGHDÄLGJHAÄGJHAÄG


Otecki/Szum, street art och toner av Clubroot


Rymden är skitstor och vi är osynliga och betyder egentligen ingenting

Det var inte så kristet sagt, men efter en två minuters animerad youtube-film där olika himlakroppar jämförs i storlek börjar jag tvivla på meningen med allt igen...
Det finns flera biljoner galaxer där ute och jorden är knappt ett synligt dammkorn i jämförelse.
Vi är liksom en liten bakteriehärd som ingen bryr sig om eller ens lägger märke till.

Har just sett en grymt deprimerande film om en kille som skulle fylla 22. Han hade ångest inför födelsedagen eftersom den äldre brodern hängde sig på sin egen 22-årsdag. Oj oj, tänk om det finns samband! Han kanske råkar hänga sig med av ren tvångstanke? Nej, huvudpersonen tar lyckligtvis inte livet av sig. Men han dör dock ändå i terrorattack. 22 år gammal.

Remember Me. För övrigt titeln på den sunkiga dramafilmen med... Robert Pattinson, Lena Olin och Pierce Brosnan.

HOW DO WE GET THROUGH TOMORROW EVERY DAY?
-I DON'T KNOW, BUT WE GET THROUGH IT ANYWAY.

Jamie Woon

Happy Valborg everyone.