miss783

Tropisk hetta och dubstep

Snart midnatt och värmen letar sig in genom fönstret. Sitter i korta shorts, bikini, ett löst linne med blekta palmer på och njuter av natten. En tropisk natt är när temperaturen överstiger 20 grader. Det gör den garanterat nu.

Idag visade LJen mig en underbar vägg. En fantastisk sträcka plywoodskivor täckta av finfin street art. Posters och målningar. Jag kunde inte låta bli att gå fram och tillbaka flera gånger och etsa fast bilderna i mitt minne. Vi fikade på Brogyllen som låg mitt emot och beskådade väggen över några bakverk och två koppar kaffe.

ALLTSÅ, inspirationen fullkomligt sköljer över mig! All vacker gatukonst, all go dupstep jag lyssnar på... hettan, natten, alla oljefärger på skrivbordet... Gaah, om jag ändå inte vore ensam just nu. Jag vill hänga ute på stan och dricka drinkar och dansa i sneakers på ett ultraviolett golv.

Och på tal om sneakers... Shelta har sneakers även för damer. Could you believe it? HÖSTEN 2011 HAR JAG NEONFÄRGADE SNEAKERS, NO DOUBT ABOUT IT. Då blir det dubstep, dubstep och så massa house. Can't wait. LJen baby, join me. Det ultravioletta golvet ligger framför våra fötter.


Avslutar med min nya favorit på repeat... Mr Lager - Tell Me (Feat. Alys Be) by DJ FATKAP

So, what's poppin in da summah heat?!

Vädertjänsterna visar regn; ute finns inte ett moln på himlen. -DAaaa!

Jag har precis avslutat min glutenfria frukost, bestående av två små rostbrödskopior med ost på och ett glas juice. För tillfället håller jag på med ett experiment där jag ska äta glutenfritt i en vecka. Fyra dagar kvar nu!

Sitter i ett par denimshorts och en mörkgrå topp med ett stort hål i ryggen. Det fläktar skönt in.

Idag hade jag tänkt träffa LJen. Dricka fancy cappuccino och prata tjejsnack.

Ibland måste man bara träffas och uppdatera varandra. Tjejer...

Sommaren är fortfarande här och jag har massa coola projekt på gång! Dessa är...

En två meter bred tavla
En film
Ny hemsida till en kompis mamma
En egen hemsida
Sturekatten

Blalablablablbalbalalbalblablablabl.
Jag försvinner in i suddiga ljudlandskap


Sommarsolen är dold bakom tjocka molnskikt, datorskärmen lyser i ögonen, ljuden smälter in i själen. Jag drömmer mig bort med musiken till kläder jag vill köpa, till vad jag ska äta till frukost imorgon... Men helst vill jag sitta för mig själv ett tag, dricka nybryggt kaffe ur mina italienska koppar och måla. Vill ha varma strumpor upp över mina vader och en stor mönstrad tröja. Läsa lite texter. Hitta nya infallsvinklar. Men först ska jag sova en djup tung sömn...

Fossil - Just by 2019 Recordings

Ale-ale-jandro ale-ale-jandro...HAAAAAPPYYYYY


ALEXXXy(/#%&()&#E%&Q <3<3<3<3<3<3<3<3<3<3


HYPPELN COMPLETE

ÄNTLIGEN ÄR JAG KLAR MED TAVLAN AV HYPPELN. SIGNERAD. PÅ TORK. SKA TA EN FET BILD PÅ MIG SJÄLV OCH KONSTEN INOM KORT.Glorifieringar

När åren går blir minnena mer och mer subjektiva och det man upplevde som någonting bra blir bättre och bättre ju fler detaljer som faller bort och desto mer man kan drömma sig tillbaka till dem.

Efter att ha grävt fram en låda med DV-band från när jag var femton och uppåt inser jag att jag glorifierat så många händelser i mitt liv. Antagligen för jag vet att livet inte går att spola tillbaka som man kan med mina band. Att minnas någonting och sedan se på film hur det faktiskt var, objektivt, utan redigering, blir likt en kalldusch där verklighetens komplexa faktum översköljer en. Minnen är inte alltid sanna. Och de är definitivt inte särskilt pålitliga. Vi gör omedvetet om dem efter våra känslor.

Det var kanske trots allt inte bättre förr. Anledningen till att minnen blir glorifierade är att nuet inte finns kvar. Sånt finns ju ironiskt nog bara på film.


V V v vulgäääär

Ja. Jag är inte direkt synonym med ordet vulgär. Men det är ett intressant ord. Ett ord som jag hädanefter kommer att förknippa med min vän Linnea, då hon vilt gestikulerade fram detta ute på en bänk vid havet.

Andra intressanta saker som diskuterats ikväll är Twilight och hur Edward borde sälja heltäckande foundation både med och utan glitter. Möjligtvis även läppstift i nyansen Peach Edward. Allt detta marknadsförs under rubriken: Go Twilight.

Vampires suck.

Avslutar detta random inlägg med ett konstverk av Araki. Färgglatt, erotiskt och vulgärt. Twisted like a tampon.


Funderar på nästa penseldrag...

Cecilia Boström