miss783

-Har du tvångstankar?

Jag säger bara OCD i klass 9D. I dag återfanns detta fantastiska arbete om klasskompisars tvångstankar. Sjukt kul! Bokstavligt talat. Detta var helt enkelt för bra för att bara läggas tillbaka i en tidskriftsamlare. Enjoy!

Tvångstankar i Klassen

Salkcin

-Jag har massa tvångstankar och skulle kunna skriva två A4-sidor om dem. Men en sak är att inte gå på streck. Så måste jag hinna före bilar till lyktstolpar. Om jag ser en bil köra, måste jag ibland springa för att hinna före bilen till närmaste lyktstolpe.

Black Boy
-Har liknande... Kan inte gå på strecken på Fröluna Torg.

Thulla
-Jag måste kolla att jag har kvar nycklarna i fickan!

Gröna Ankan
-Ibland kan jag få för mig att öppna bildörren när bilen åker. Särskilt på motorvägarna.
Men jag har inte gjort det någon gång.

Salvi
-Innan prov måste jag göra saker med pennor, som ritualer. Det behöver inte vara en speciell penna längre, så vatr det däremot i sexan. Men nu går det bra med vilken penna som helst. Så har jag en tanke till, att när jag går i en trappa måste jag ta två dubbelsteg innan jag kan fortsätta upp normalt.

Cowie Whiskas
-När någon står riktigt nära mig kan jag bli rädd för att jag plötsligt ska hugga ner, eller strypa den personen. Fast jag skulle aldrig göra det, men tänk om?! Så har jag en tanke, att jag måste gå ett visst antal steg mellan lyktstolpars skuggor. Det är olika steg, ibland sju, ibland fem. Jag bestämmer stegen innan, så måste jag göra det.

Fruit Cocktail

-När vår katt springer upp för trappan måste jag slå till henne på svansen. Ofta när det ringer vill jag bara lägga på, jag vill säga att jag ska göra läxorna och gå iväg och göra dem istället, det är så stressigt. Mycket tankar kommer när det handlar om läxor. Det kan nog bero på stress. En sak som jag gör, är att gå ett bestämt antal steg mellan brunnar. Då blir det att jag tar ett jättekliv, eller myrsteg. Sånt gör jag när jag går hem, med det har mer blivit en vanesak.

Yoshi

-Alltså jag har jättemycket tvångstankar... hela tiden. Det är oftast små tankar. Jag kan inte lämna min hund ensam, då måste jag gå tillbaka till huset. Sen är det mycket om vad jag säger och gör. Jag kan tänka att folk missuppfattar mig och vlir väldigt rädd för sånt, för jag uttrycker alltid mina åsikter.

Max
-Jag går inte på streck. Förr blåste jag alltid på händerna, mer och mer, även hemma. Men det har jag slutat med nu. Det var en kompis till mig som seriöst blåste och höll på, för han var rädd att bli en annan människa. Så fort någon tog på honom blev han rädd för baciller och bakterier och blåste på sina händer.

Jag är ju så gullig med min äppelkorg

Ännu en fantastisk video på Party TV. Känn dig lyckligt lottad, för här kommer hela sju minuter ögongodis.

Denna video är en dramatiserad tolkning av förhållandet mellan engelska poeten Elizabeth Bibesco och rumänske prins Anton Bibesco, inspelad på plats vid Elizabeths grav.

Hennes epitafium lyder:

My soul has gained the freedom of the night

-En rad som ständigt återkommer i detta masterpiece.

Njut av den flödande romantiken, den förjusande Elizabeth med sina röda äpplen, Prinsen med sitt bara bröst... miljöerna, stämningen och hårdrocken som är smakfullt ackompanjerad av opera och growl. Jag kunde inte gjort det bättre själv. (Eller?)

Late night conversation

samsari says (22:07):
I think my brain's wired up backwards

Han Mosley, "I Examined Her Entire Body"


Knattetandkrämsnostalgi? Drick Ramlösa Rabarber!

Minns du den där sötsalta, fruktsmakande tandkrämen du borstade tänderna med som liten?

-Exakt så smakar Ramlösas nya experiment.
Jag trodde helt seriöst att det var något fel på glaset som jag drack ur, men efter att min kära vän Anna också hade en märklig min efter första klunken förstod jag att det var drickan.

Och det skulle föreställa rabarber? Var någonstans?

Många gånger tycker jag de syntetiska motsvarigheterna till vissa frukter och bär smakar oerhört gott. För att dra några exempel:
  • Körsbär
  • Banan
  • Kokos
Men denna gång känner jag mig perplex. Så länge sedan var det inte jag åt en rabarberpaj, eller drack ett glas rabarbersaft för att helt ha förlorat mina smakliga referensramar till dessa växter. O nej. Ramlösa har helt enkelt gått in i väggen.

Limited Edition... jepp, det finns en anledning till detta!

Chica Bomb

Ännu en häftig video på Party TV. Dan Balan med den medryckande låten Chica Bomb. Jag säger bara: sexig kvinna i genomdränkt vit t-shirt, utan bh. Explicit som vanligt på den rumänska kanalen!


ThiS is mY LUcKy 21!!

miss783 fyller 21 år idag!

SOL OCH BLÅ HIMMEL...

FINA PRESENTER...

GOD MAT...

GOSIG KATT...

YEAYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYYY!!!!!!!!!!!

JAG ÄR EN FANTASTISK JÄVLA TJEJ OCH DET HÄR ÄR EN FANTASTISK JÄVLA BLOGG.

-Jag får helt enkelt ta och gratulera mig själv för jag är så bra.

COMING UP:

Konstutställning på Askims Bibliotek med start imorgon, tredje maj, två månader fram.

Kommer ladda upp bilder här på min blogg.

Nu ska jag lyssna på Ritmo de la Noche.

Puss! <3<3<3