miss783

Jag måste växa upp och klä mig snyggare

Från och med... kanske juni, så ska jag inte längre ha jeans. Jag har fått en fix idé som vanligt. Läste tidigare idag en kommentar som gick något i stil med att: "Jeans är Sveriges nya folkdräkt". Jag kan inte direkt säga emot. Alla har verkligen jeans. Inte för att det är något fel med det! Men vad jag känner just nu är att det är så tråkigt. Jag som kallar mig själv för en kreatör kan väl komma på någonting roligare att klä mina ben i. Ändå har jag år ut och år in klämt ner dem i trånga mörkblå jeans. För det funkar till allt, förutom till fest.
 
Och sen har vi ju alla tröjor med tryck. Jag fick frågan en gång om vad jag betalade för min nya t-shirt från G-star. Jag förstod inte grejen, men svarade till slut vad den kostade. Minns att det var runt 400 kr. Efter det fick jag ytterligare en fråga om varför jag betalar så mycket pengar för att gå runt som en levande reklamskylt. Hm. T-shirten jag hade köpt var tryckt med gigantiska versaler där det stod: "G-STAR RAW DNM". För stunden blev jag faktiskt lite ledsen för det var ju en ny t-shirt jag köpt som jag kände mig fin i. Men nu när t-shirten är både gammal och hålig har den inte lika högt affektionsvärde längre och jag börjar förstå varför det är absurt att betala pengar för att göra reklam. Tröjor med stora feta bokstäver är därför något jag hädanefter inte kommer spendera pengar på.
 
Mode och kläder verkar ju vara ett hett ämne bland bloggare, så jag kan lika gärna berätta (för er som orkat läsa ända hit) vad jag tänkte klä mig i nu. Efter att jag gått ut skolan (vilket jag alltså gör i juni) ska jag på jakt efter mjuka statinbyxor, tajta toppar (utan tryck), en blazer (ja, det måste alla egenföretagare ha!), en snygg kjol och snygga skor som man kan ha när man ska gå och cykla. Förhoppningsvis kanske jag även hittar ett coolt halsband i silver. Inget slit och släng här inte.
 
Hur det ska gå med detta återstår att se. Alla andra gånger jag planerat en ny klädstil har det slutat med att jag snubblar på målsnöret. Men inte nu. Hoppas jag i alla fall.

Comments
Postat av: Therese

;-) Du kommer bli så fin!

2013-05-16 @ 23:38:38
Postat av: Cia

Aww! Tack Tessa :D Alltså, du inspirerar mig; Mango nästa!

2013-05-17 @ 01:11:14
URL: http://miss783.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback