miss783

Mina tankar om nutiden

När ska rökning förbjudas? Varför röker ungdomar överhuvudtaget idag när de vet hur farligt och ofräscht det är? Och varför verkar vissa fortfarande tycka det ser coolt ut?
 
Hur kommer det sig att folk orkar bry sig om 5:2-dieten? Varför är dieter alltid i så stort fokus?
 
Varför kommenterar inte svenska politiker Snowden-fallet?
 
När överkonsumtion är ett så stort problem, varför skyltar NK med dockor som drunknar i kläder och inslagna paket med copyn "Höstens ha-begär"?

Comments
Postat av: VAST

"All vår kunskap bygger på våra iakttagelser" sa den gamle gode Da Vinci en gång i tiden.... och det verkar stämma fint! Men till fina frågor då: sammanfattningsvis tycker jag att du raddar upp ett par centrala frågor som implicerar att det finns mängder sv apatiskt sinnade människor i vårt samhälle, som oavsett de är medvetna om det eller ej, lever som om de vore programmerade till att inte gå emot omoraliska gärningar (av det slaget som du har beskrivit). Mycket handlar oxå om trender och nymodigheter som måste utvärderas, men ibland så bottnar mycket av varför vi inte tar egna beslut i rädsla. Så, vet du vad rädsla är? Vet du hur det formar sig och projicerar sig i den mest rena av dom alla?

2013-08-29 @ 15:51:32
Postat av: Cia

Bra fråga... vad är rädsla? Du får gärna fortsätta berätta!

2013-09-01 @ 22:28:07
URL: http://miss783.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback