miss783

Underbara krämer, ord och religion


Jag undrar egentligen vad det är jag försöker köpa... Är det vackra ord? Eller är det kräm? Det känns omöjligt att få objektiva bedömningar utav en så banal sak som en vanlig dagkräm. Men jag faller för den fantastiska marknadsföring de paketeras med och det slår mig hur jag nästan tror på allt som står om naturliga råvaror, aromatiska oljor och hur krämen ifråga ger dig en välnärd hy med lyster.
 
Samtidigt förstår jag att allt det jag läst bara är ord. Det jag kommer gå och köpa är alltså en förhoppning. En införlivad förhoppning precis som med allt annat som omtalats med ord som det går att tro på. Är det så religion fungerar? Som politisk marknadsföring?
 
 
 
Jag inser att det går nog tro på vad som helst, bara det är tillräckligt väl formulerat och yttras av en aukoritet eller expert, alternativt som ett hot: 
 
"Huden är vårt naturliga skydd som utsätts för inre och yttre påverkan att reparera sig själv och innebär att huden blir torr, fet eller åldras i förtid. Produkterna stärker hudens egna processer, dess rytm och ger skydd mot yttre påverkan."
 
-Ja, vad skulle jag gjort utan dessa produkter?
 

Comments
Postat av: Exuviance

Du tänker och reflekterar över i stort sett allt! Är mäkta imponerad av dig och din hjärna som aldrig tycks ta rast. Kram

2012-11-18 @ 00:33:15
Postat av: VAST

Det finns tom dom som inte läser vad som står på förpackningen, och köper produkterna ändå!

2012-11-18 @ 13:41:19

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback