miss783

Personligheten i ditt <3

Hos frisören hittade jag (tack och lov) en gammal Illustrerad Vetenskap i tidningsstället, och vad som kunde ha blivit en mycket tråkig upplevelse i frisörstolen blev istället en stor förändring i mitt liv. Jag insåg att personligheten finns i hjärtat. Precis som man trodde förr, långt innan man hade upptäckt hjärnan och dess funktioner. Voila!

"En 29-årig lesbisk kvinna med stor förkärlek för hamburgare och annan skräpmat upplevde hur hon efter en hjärttransplantation plötsligt blev vegetarian och kände sig sexuellt attraherad av män i stället för av kvinnor. Dessutom upplevde hon varje kväll efter operationen en fysisk smärta i bröstet, som läkarna emellertid menade inte hade något med transplantationen att göra.


Under intervjuer med donatorns mor fick forskarna veta att den 19-åriga kvinna som hjärtat donerats från efterlevde hippiens alla ideal: hon var vegetarian, hade egen hälsokostrestaurang och praktiserade fri kärlek med många män. Hon omkom vid en bilolycka, och på sin dödsbädd hade hon berättat för modern att hon fortfarande kunde känna smärtan i bröstet, där bilen träffade henne."


Comments
Postat av: Carl

Vad läskigt! Att man verkligen kan bli så förändrad alltså? Tänk i sådana fall om man skulle få ett hjärta från värsta psykfallet! Lite intressant!



Gillar dig Cia, kram! <3

2009-02-04 @ 18:53:05
URL: http://ydergard.awardspace.com/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback