miss783

Mysig mässa i Mikaleskyrkan

Jag fick än en gång äran att göra den officiella affischen till Blessed i Mikaelskyrkan. Den blev snygg tycker jag! Trots att bilden föreställer två av mina vänner i mycket berusat tillstånd på nyårsnatten, hoppas jag att budskapet går fram: Kärlek. För det är temat för kvällen.

Helt ärligt tycker jag temat är ganska oinspirerande. Det är så stort att det faller platt. Vadå kärlek liksom? Förra gången var temat glädje... Hm. Hade jag varit med kvällen de planerat hade jag kanske röstat för något i stil med tema: kraft... Något som känns lite mer. Kraft att orka när det är så sjukt kallt ute. Eller varför inte populärmusik? För en gångs skull kunna spela något ballt i kyrkan. Något som inte är skrivet i gamla psalmböcker och som kräver att killarna måste vara kastrerade för att kunna hänga med i de höga tonarterna.

Men det är ok. Kärlek.

För dig som vill göra något annorlunda en fredagkväll är mycket välkommen att svänga förbi kyrkan. Det blir tända ljus i masvis, livemusik och fika efteråt. Helt klart en mysig kväll!

Kolla in detaljerna på Blessed's Facbook-sida:

(jag har ju inte FB, så jag vet inte vad länken är... men sök på blessed så hittar ni säkert)

Comments

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback