miss783

Party TV och Gyllene Drömmar i Tupperware-muggar

Ja, det gick vilt till i Askim i helgen. Efter den alltid så underhållande melodifestivalen zappades det vidare till Party TV. Den (förmodligen?) bulgariska musikkanalen med storheter som bland annat George Hora. Vi frågade oss i soffan om det var ett annorlunda efternamn rapparen i videon hade eller om den lättklädda kvinnan i bredvid honom var horan?

Stämningen kändes efter x antal musikvideos som en get-together á la Östeuropa. När vi trodde att det inte kunde blir mer B zappar vi över till Tiankov TV vilket är det mest B:iga there is. Med Canal Digital tillkommer en hel del överasskningar :D

Det slår mig dock att våra cyniska skämt om Bulgariens TV-kanaler är verklighet. I amerikanska musikvideor sitter pimpar med guldkedkjor och kurviga kvinnor runt halsen, men vi vet att detta bara är en mainstream-regissörs testosterona drömscenario. I Östeuropa däremot är pimpar verklighet. Kvinnorna i dessa videor ser verkligen ut som äkta horor. Eller skall vi kalla dem glädjeflickor? Allt verkar så obehagligt äkta! Till och med miljöerna de vistas i ser inte ut som kulisser. 

-Men för den sakens skull kan man inte låta bli att skratta.

Videon här till höger är sånt som spelas på Tiankov TV DYGNET RUNT. Watch and enjoy!!!




Comments
Postat av: Carl

I<3tiankov

2010-02-28 @ 20:08:04
URL: http://ydergard.awardspace.com/
Postat av: Cia

I know ;)



Wanna watch sum more?!

2010-02-28 @ 23:08:29
URL: http://miss783.webblogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback