miss783

McDonalds brinn i er egen frityrolja

En mer tragisk hamburgerupplevelse får man leta efter. Trots detta är McDonalds ett världsimperium.

Hamburgarna ligger sorgligt förpackade i små kartonger, vilka påminner om kistor. Burgarna är även de små och innehåller inte mycket mer än en oidentifierbar köttbit, ledsen sallad och en spökvit sås (i McFeast). Den klassiska Cheese-burgaren får mig gråtmild då den inte ens vinner öven en vanlig ostmacka i både smak och energi den ger.

För att försöka få måltiden komplett sträcker man sig efter den knallröda kartongen med oljiga fläckar för att fånga upp de saltade pommes fritsen. Men i handen är de så slaka att en känsla av missväxt sprider sig likt ett stort ovädermoln över en solklar himmel. Fingrarna fullkomligt glänser i frityrolja och salt. Man kan fundera på om de ens är tillverkade av äkta potatis? Något ihopmosat som är gult med spetsiga toppar av stelnad olja.

På förpackningarna finns en liten bild på Ronald McDonald och hur han slänger skräp i en papperkorg. Tankarna förs till att slänga honom själv i en papperskorg. Det hade känts bra. Himla clownmat, det är vad det är.

Till och med drickorna känns tråkiga i de enorma vita pappersbehållarna. En halv liter Fanta dricks för att bli av med de artificiella smakerna. I'm lovin' it.

NoooT!!!

Comments
Postat av: kid in a bin

I could't agree more!! Clownmat! Ha ha ha... Du prickar verkligen rätt i din analys av en av vår tids mest kända (och största) snabbmatskedjor. Man riktigt förnimmer känslan du förmedlar. Oljiga fingrar, äcklig smak i munnen och absolut ingen näring. Vem behöver detta? (Ändå blir man trots allt lite sugen på det då och då...) Keep on! I love you!!!

2009-05-14 @ 18:39:43
Postat av: Gräfin

haha C.I.A.. det finns bara ett ord.. KLOCKRENT! haha du e ju inte klok! hahah

2009-05-17 @ 17:19:47
URL: http://carinekman.blogg.se/
Postat av: Carl

Whopper more pepper is the best.

2009-05-25 @ 23:56:42
URL: http://ydergard.awardspace.com/
Postat av: aurum

Haha! Så härlig beskrivning!

Det mest vidriga är att vissa barn växer nästan upp med de "smakerna" så att de vänjer sig och har svårt att äta annat som vuxna...

Men men, man kan väl äta ibland, i nödfall, eller helst inte alls.

Heter du verkligen Cia? Skönt namn i så fall =)

2009-06-05 @ 12:05:39
URL: http://aurum.blogg.se/mat

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback