miss783

The Sunday Horror Fest live from N.Y.

Kanal 5s live-sända show med Filip och Fredrik är redan efter två avsnitt TV-historia. Den helt obeskrivliga stämningen av dålig personkemi skär sig likt kletig olja och vatten och infekterar vartenda vardagsrum som har teven igång, världen över. På andra sidan atlanten görs mer eller mindre planerade psykologiska experiment mellan kända amerikaner och svenskar (som på något sätt skiljer sig från mängden) och resultaten blir långa sekvenser av obehag. Ungefär lika påfrestande som att vara overdressed på en middagsbjudning, eller som att bli serverad Snickers som nötallergiker.

Showen får tittarna att svettas i händerna och andas oregelbundet. Det blir så pinsamt att man inte vet om man borde skratta högt eller för evigt sluta att titta på TV.


Thorsten Flinck sitter extremt påtänd i soffan, med äggskalsvit hy, svettigt hår och en högerhand som skakar. Filip och Fredrik ser faktiskt bekymrade ut.

-KNARKAR DU?
-Mer eller mindre... eh.. inte.

Några sekvenser senare gifter sig ett par i samma studio. De vigs av Filip i egen hög person. I bakgrunden skymtar två hyllplan med sprit, Fredrik, Thorsten, publiken och husbandet. Nedanför står deras små barn iklädda halkiga, vita klänningar. Direkt därefter sjunger Björn Skifs Hooked On A Feeling i fel tonart.

Brudparet såg ju i alla fall glada ut. Typ.

Comments
Postat av: Spot on!

Hahaha!! Pinsamt var ordet! Du skriver så roligt och träffsäkert. Det är sant, man kan knappt andas när man ser eländet......

2009-04-27 @ 08:12:05
Postat av: CC Bruno

Ja vojne vojne ,vad säger man om det här! TV till varje pris eller! Jag hörde att ni skrattade rätt så hysteriskt ett tag. Och så håller jag verkligen med "Spot on", du beskriver händelser med grymt bra precision.

2009-04-27 @ 08:27:40
Postat av: Jii

Svar: Det beror på att alla reklampengarna går till de behövande :)

take care!

2009-04-27 @ 11:16:39
URL: http://sampaguita.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback