miss783

Jerry Springer motherfucker

Jerry Springer show är ett modernt gladiatorspel med misslyckade personligheter. Personer som knullar runt med både män och kvinnor, både i och utanför släkten. De slåss på scen och drar i varandras hår. Publiken fäktar vilt och skriker Jerry! Jerry! Jerry! Medan han själv på behörigt avstånd står och fnissar.

Showen inleder alltid med 'offret' som berättar sin historia för publiken. Det är samma story om och om igen. Någon annan 'är' med samma person som jag också 'är' med. Jerry vill sedan få bekräftat misstankarna 'so you're sleeping together, right?' Nähä. Vad tror han? Publiken blir nyfikna och eftersom hans oväsentliga kommentarer inte spelar något större roll måste han snabbt som ögat kalla in ytterligare en part.

In kommer då person nummer två -bedragaren. Det resulterar i en vild fight där de skriker åt varandra. Publiken blir nöjda och skrattar och skakar huvudena åt de stackars människorna. Vakter springer upp och håller halvhjärtat fast dem i kläderna.

Jerry är bara den som leder spelet och när alla tröttnat på fighten kommer den avgörande parten in.

Person nummer tre -han/hon/den/det som har gått båda bakom ryggen. Ofta är denna person mycket omedveten om utseendet och publiken brukar fråga hur någon kan tända på någon som han/hon/den/det alls? Då kulminerar showen i ett slags 'yo mama' battle. Spydigast vinner.

Så här fortsätter det. Nya skandaler står på tur och sist i programmet sitter det en drös olyckliga, misslyckade amerikaner som inte har någon moral överhuvudtaget och käftar emot när publiken ställer dumma frågor.

Jerry avslutar då med sina kloka ord om vad som är rätt och riktigt. Och det är här det blir så fel! Han är den lille översittaren som skrattar åt samhällets bottenskikt och talar om för dem hur man bör leva anständigt. Men hur anständig är han själv? Kan han verkligen jämföra prostituerade med börsmäklare och säga saker som att sälja sin kropp är jämbördigt med att sälja sin själ?

Låt oss vända på det hela. Visst är nog alla som deltar i hans show Amerikas Les Miserables, men Jerry Springer är mest tragisk av dem alla.

Jaja, men det är ju bara att zappa. Som sagt!

Comments
Postat av: victoria

Kunde inte sagt det bättre själv! You go Cia!!! Ha ha

2007-12-05 @ 17:16:27
URL: http://pala.webblogg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback